Brandt Bedrijfskleding is leverancier van zowel bedrijfskleding en sportkleding alsmede de daarbij behorende persoonlijke beschermingsmiddelen en schoenen.
We bedienen een zo breed mogelijk publiek door een evenzo brede productrange aan te bieden. Makkelijk gezegd: van tandarts tot de offshore, van student tot sportclub en eigenlijk alles daartussen.

Ons doel is u werk uit handen te nemen en tegelijkertijd een forse besparing op te leveren ten opzichte van uw huidige pakket. We beloven wat we zeggen en zijn flexibel in onze bedrijfsvoering.

Met een ruim scala aan merken onder 1 dak zorgen we ervoor dat de klant een objectief en eerlijk antwoord krijgt op zijn of haar aanvraag. Dit kan omdat Brandt bekend is met meerdere merken en producten en dus geen focus heeft op maar een paar merken.

Ook voor private label is men bij ons aan het juiste adres. Van brainwave naar eigen stijl hoeft geen langdurig of duur traject te zijn. De juiste mensen en een helder concept vooraf zonder verrassingen achteraf, zorgen ervoor dat ook dit tot een succes kan worden gemaakt dat tegelijkertijd ook nog eens betaalbaar is.

U ziet, een totaalpakket waarbij de opgedane ervaring binnen deze wereld ons vaak tot een mooie order en daarmee een tevreden klant brengt.

Mag ik een afspraak maken om te kijken of wij iets voor u zouden kunnen betekenen?